Etsitkö itsellesi uutta harrastusta? Etsitkö uusia haasteita? Oletko innokas tutustumaan uusiin ihmisiin? Tule mukaan seuran toimintaan!FC Rauma ry on noin 350 harrastajan kasvattajaseura. Vapaaehtoisia seuratoimijoita seurassamme toimii lähes 70. Seuratoiminta vaatii aina vapaaehtoisia toimijoita, jotka ovat tärkeä osa suomalaista seuratoimintaa, joka on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja päästä mukaan avoimeen ja iloiseen yhteisöön. Haluamme tarjota lapsille ja nuorille laadukkaan ympäristön harrastaa jalkapalloa ja futsalia.

Jotta seuratoiminta pysyy laadukkaana, etsimme jatkuvasti mukaan innokkaita seuratoimijoita eri rooleihin. Seuramme etsii niin valmentajia kuin muitakin seuratoimijoita jatkuvasti. Tarjoamme tuen ja hyvät koulutusmahdollisuudet jokaiseen tehtävään. Tärkeintä ei ole kokemus tehtävistä vaan intohimo lajia ja seuratoimintaa kohtaan.

Kaipaamme aktiiviseen joukkoomme valmentajia, apuvalmentajia, huoltajia, joukkueenjohtajia, rahastonhoitajia, pelinohjaajia, ohjaajia, johtokunnan jäseniä, valokuvaajia, someosaajia, editoijia, kahvinkeittäjiä, pullanpyörittäjiä ja organisointitaitoisia ihmisiä.

Ennen kaikkea kaipaamme innokkaita tekijöitä. Tule sinäkin mukaan kasvavaan porukkaamme!


Ota rohkeasti yhteyttä: juniorit@fcrauma.com, puh. 044 - 0228 290


Valmentajaksi tai ohjaajaksi FC Raumaan


Tarjoamme: koulutusta, mentorointia ja tukea omaan valmennukseen, aitiopaikan seurata lasten kehitystä, kasvua ja liikunnan riemua.

Olet etsimämme henkilö, jos tulet toimeen lasten kanssa. Olet innostunut lajista ja haluat oppia lajista lisää. Pystyt sitoutumaan ryhmän/joukkueen toimintaan.

Ole yhteydessä: Jari Aalto , valmennus@fcrauma.com, 044 - 970 2000FC Rauma ry, Football Club Rauma ry

Hakunintie 18, 26100 Rauma

Y-tunnus:1439666-7

Puh. 044-0228290

Sähköposti: juniorit@fcrauma.com