Toiminta


FOOTBALL CLUB RAUMA

FC Rauma on Suomen Palloliiton ja Länsi-Suomen piirin jäsenseura. Seura on perustettu 26.11.1996, jatkamaan RKV:n, UTU:n, NMKY:n ja Blues Pallon perinteitä. FC Raumassa voit harrastaa ympäri vuoden, kesällä nurmella ja talvella hallissa.

FC Rauma on perinteikäs, laadukas ja sitoutunut toimija omassa toimintaympäristössään sekä omalta osaltaan kehitämme raumalaista jalkapallo- ja futsalkulttuuria.

Seuran puheenjohtajana toimii Janne Töllikkö.

FC Rauma on ollut vuodesta 2008 asti myös futsalseura. FC Rauman juniori - ja aikuisjoukkueissa on mahdollisuus pelata Futsalia.

Futsal miesten ja naisten joukkueet pelaavat futsalia kakkosessa.

Fc Raumassa teemme juniorityötä suurella sydämellä. Meillä on iloinen ja positiivinen asenne, ilmapiiri, jossa jokaista kannustetaan. Pidämme harrastamisen kynnyksen matalana, kaikilla on mahdollisuus tulla mukaan seuran toimintaan.

Lapsille ja nuorille liikunta ja seuraan kuuluminen on arvokasta ja tärkeää. Meillä jokainen voi kokea kuuluvansa joukkoon. Yhdessä koemme leikin- ja liikunnan ilon, saamme uusia ystäviä ja olemme tasa-arvoisia. Meillä voi harrastaa jalkapalloa ja futsalia iästä ja kehitystasosta riippumatta. Toimintamme on tavoitteellista ja joka päivä olemme lähempänä tavoitteita niin yksilöinä kuin seurassa.

Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jalkapallo tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa, löytää ystäviä sekä opetella sosiaalisia taitoja ja liikunnallista elämäntapaa.

FC Rauman toiminnan kivijalkana toimii suuri joukko vapaaehtoisia, jotka toimivat seurassa lukuisissa eri tehtävissä.

Jalkapallo tarjoaa liikunnan ja yhdessä tekemisen riemua kaiken ikäisille, tervetuloa mukaan toimintaan!FC Rauma ry, Football Club Rauma ry

Hakunintie 18, 26100 Rauma

Y-tunnus:1439666-7

Puh. 044-0228290

Sähköposti: juniorit@fcrauma.com