Toiminta


FOOTBALL CLUB RAUMA

FC Rauma on Suomen Palloliiton ja Länsi-Suomen piirin jäsenseura. Seura on perustettu 26.11.1996, jatkamaan RKV:n, UTU:n, NMKY:n ja Blues Pallon perinteitä. FC Raumassa voit harrastaa ympäri vuoden, kesällä nurmella ja talvella hallissa.

FC Rauma on perinteikäs, laadukas ja sitoutunut toimija omassa toimintaympäristössään sekä omalta osaltaan kehitämme raumalaista jalkapallo- ja futsalkulttuuria.

Seuran puheenjohtajana toimii Janne Töllikkö 31.12.2023 asti ja Riku Vahanto 1.1.2024 alkaen.

FC Rauma on ollut vuodesta 2008 asti myös futsalseura. FC Rauman juniori - ja aikuisjoukkueissa on mahdollisuus pelata Futsalia.

Futsal miesten ja naisten joukkueet pelaavat futsalia kakkosessa.

FC Raumassa teemme juniorityötä suurella sydämellä. Meillä on iloinen ja positiivinen asenne, ilmapiiri, jossa jokaista kannustetaan. Pidämme harrastamisen kynnyksen matalana, kaikilla on mahdollisuus tulla mukaan seuran toimintaan.

Lapsille ja nuorille liikunta ja seuraan kuuluminen on arvokasta ja tärkeää. Meillä jokainen voi kokea kuuluvansa joukkoon. Yhdessä koemme leikin- ja liikunnan ilon, saamme uusia ystäviä ja olemme tasa-arvoisia. Meillä voi harrastaa jalkapalloa ja futsalia iästä ja kehitystasosta riippumatta. Toimintamme on tavoitteellista ja joka päivä olemme lähempänä tavoitteita niin yksilöinä kuin seurassa.

Harrastaminen on tutkitusti yksi parhaista keinoista ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Jalkapallo tarjoaa turvallisen ympäristön kasvaa, löytää ystäviä sekä opetella sosiaalisia taitoja ja liikunnallista elämäntapaa.

FC Rauman toiminnan kivijalkana toimii suuri joukko vapaaehtoisia, jotka toimivat seurassa lukuisissa eri tehtävissä.

Jalkapallo tarjoaa liikunnan ja yhdessä tekemisen riemua kaiken ikäisille, tervetuloa mukaan toimintaan!


Football Club Rauma

FC Rauma is a member club of the Finnish Football Association and the Western Finland District Association. Founded on November 26, 1996, it continues the traditions of RKV, UTU, NMKY, and Blues Pallas. FC Rauma offers year-round soccer activities, on grass in summer and in a hall during winter.

FC Rauma is a traditional, high-quality, and committed contributor to its local soccer and futsal culture.

Janne Töllikkö serves as the club's chairman.

Since 2008, FC Rauma has also been involved in futsal. Opportunities for playing futsal are available in both junior and adult teams.

We do junior work with an open heart. The club maintains a positive atmosphere, where everyone is encouraged. The entry threshold for joining the club is low, providing everyone with the opportunity to participate in its activities.

Physical activity and belonging to the club are valuable for children and young people. Everyone can feel part of the team, experience the joy of play and exercise, make new friends, and enjoy equality. Soccer and futsal can be enjoyed regardless of age and skill level. The club's activities are goal-oriented, bringing individuals and the club closer to their objectives every day.

Participation in sports has been proven to be one of the best ways to prevent the social exclusion of children and young people. Soccer offers a safe environment to grow, find friends, learn social skills, and adopt an active lifestyle.

A significant number of volunteers form the backbone of FC Rauma's operations, serving in various roles.

Soccer provides the joy of exercise and teamwork for people of all ages. Welcome to join us!FC Rauma ry, Football Club Rauma ry

Hakunintie 18, 26100 Rauma

Y-tunnus:1439666-7

Puh. 044-0228290

Sähköposti: juniorit@fcrauma.com